Jakiego smartfona kupić?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kleszek3
    Ambiente
    • 2011
    • 130
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez ELM0
    A ja bym wybrał HTC One (M8) POEZJA.... Niestety w realu pozostanie S5 :evil:
    wiadomo.... tyko czasem trzeba mierzyć siły na zamiary.
    A tych dwóch który LG l9 czy K&M Live ?
    Pozdrawiam.
    Zainteresowany !

Komentarz

• D2mian
      Rider
      • 2010
      • 551
      • Toyota
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Właśnie mam na sprzedaż Motorolę RAZR XT910 więc jak by co daj mi znać 450zł za telefon w stanie idealnym na gwarancji

Przynajmniej dostaniesz markowy sprzęt za sensowne pieniądze.

Damian
      120,1KM/269,7Nm --> 146,8KM/332,7Nm

Smarowanie zapewnia

Komentarz

• piotrek_gdy
        RS
        • 2008
        • 7723
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez ELM0
        A ja bym wybrał HTC One (M8)
        testowałem M8 przez weekend i wybór padł jednak na S5 ze względu na aparat który jednak w S5 jest znacznie lepszy
        poza tym IP67(i wymienne tylne obudowy) w moim przypadku mają niebagatelne znaczenie
        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• ELM0
          Ambiente
          • 2013
          • 224

piotrek_gdy, dla mnie S5 jest zbyt plastikową.... M8 jest dopasowana w każdym calu...
          Octavia III Combi 1.4 TSI Brąz Topaz

Komentarz

• piotrek_gdy
            RS
            • 2008
            • 7723
            • Volkswagen
            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ELM0, co kto woli :wink: - napisałem co u mnie przeważyło
            nie poptrzebujesz szczelności, dobrego aparatu i wymiennych obudów - bierz M8
            M8 dla mnie pewne wady
            ale .. jednio wolą blondynki inni brunetki
            o gustach sie nie dyskutuje
            M8 w testach wcale lepiej nie wypada niż S5
            metalowa obudowa?- jedyna zaleta jesli chodzi o design
            przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• D2mian
              Rider
              • 2010
              • 551
              • Toyota
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

A według mnie ani S5 ani M8 nie urywają zadka Samsung jak to samsung tandetą wieje natomiast HTC ma tylko cenę która jest chora :/
              Obecnie celował bym w LG G2 lub LG Flex jeśli ktoś lubi się wyróżniać. Nexus 5 też był by fajny ale niestety bateria to jakaś porażka :/

Szkoda że motorola wycofała się z rynku w PL bo Moto X jest ciekawym telefonem może nie high end ale na pewno wysoka półka.
              120,1KM/269,7Nm --> 146,8KM/332,7Nm

Smarowanie zapewnia

Komentarz

• maymer
                Elegance
                • 2010
                • 839

kleszek3, zdecydowałem się jednak na LG L9 II we wtorek powinienem go mieć, także zobaczę czy zakup był udany

Komentarz

• himi
                  L&K
                  • 2013
                  • 1115
                  • Octavia II (1Z3)
                  • CBZB 1.2 TSI 105 KM

Sorry, że z innej bajki. Ja od kilku lat wyłącznie ze smartofonem więc nie wiem co i jak:
                  Żonie dzisiaj rozleciał się Sony (stary Hazel), a nie chce słyszeć o dotykowym telefonie. Nie zależy nam też koniecznie na nowym. Co polecacie w ,,klasycznych''? Może ma ktoś na sprzedaż takowy w dobrej cenie? Urządzenia ma być przede wszystkim telefonem + czasem/rzadko ma wykonać jakieś zdjęcie.

Komentarz

• maymer
                    Elegance
                    • 2010
                    • 839

Zamieszczone przez himi
                    Sorry, że z innej bajki. Ja od kilku lat wyłącznie ze smartofonem więc nie wiem co i jak:
                    Żonie dzisiaj rozleciał się Sony (stary Hazel), a nie chce słyszeć o dotykowym telefonie. Nie zależy nam też koniecznie na nowym. Co polecacie w ,,klasycznych''? Może ma ktoś na sprzedaż takowy w dobrej cenie? Urządzenia ma być przede wszystkim telefonem + czasem/rzadko ma wykonać jakieś zdjęcie.
                    nie słyszałem narzekań na Samsunga S5610, a kilku znajomych go ma, zdjęcia robi nawet dobre jak na klasyczną słuchawkę no i nie kosztuje wiele. Chociaż ja od siebie jeszcze bardziej polecam Nokię C2-01, miałem prawie dwa lata i naprawdę super go wspominam, nie wieszał się i nic się nie działo, pod koniec gubił zasięg, ale było to już po kilku praniach, wielu lotach, pracy w pyle i otworzeniu niezliczonej ilości butelek z piwem :diabelski_usmiech

Komentarz

• kleszek3
                      Ambiente
                      • 2011
                      • 130
                      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez maymer
                      kleszek3, zdecydowałem się jednak na LG L9 II we wtorek powinienem go mieć, także zobaczę czy zakup był udany
                      ..niecierpliwie czekam na Twoją opinię.
                      Pozdrawiam.
                      Zainteresowany !

Komentarz

• ruwado
                        RS
                        • 2009
                        • 14959
                        • Octavia IV (NX3)

himi, ja mam Nokię E 52 i powiem, że jak do dzwonienia i sms - owania wystarcza. Ale najważniejsza rzecz - aparat jest super. Nawet pomimo 3,2 zdjęcia robi rewelacyjne. jak pokazałem ludziom fotki z Cro - to nie wierzyli, że to tą Nokią robione.
                        pozdrawiam - Darek
                        ​​

Komentarz

• georgg
                          RS
                          • 2013
                          • 17161
                          • Octavia II (1Z3)
                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

maymer, ja też poproszę o opinię na temat LG L9 II bo przymierzam się do kupna tego fona.
                          SPOTY ŚLĄSKIE- ruszyć ZAPRASZAMY!
                          ​​​
                          Grzegorz

Moja Ambitna Czarnula

Komentarz

• maymer
                            Elegance
                            • 2010
                            • 839

Póki co L9 bawię się od 10 minut, na razie wrażenia jak najbardziej pozytywne, zdjęcia robi ok, ekran fajny. Zainstaluję kilka aplikacji i myślę, że po weekendzie będę miał już bardziej wyrobioną opinię na temat tego telefonu to coś więcej naskrobię

Komentarz

• Kempes_1985
                              Classic
                              • 2009
                              • 37
                              • Octavia II (1Z3)
                              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Co wybrać z Samsungów do 700zł?

Czy może coś z innej marki w podobnych pieniądzach? Chciałbym kupić 2 telefony - dla żony i dla mnie. Ja jestem kierowcą wożę drewno z lasu więc skłaniałbym się ku xcover, żona raczej normalny użytek ale jak dzieci grają w Pou to i upadki się zdarzają myślałem o S III Mini.
                              Ktoś podpowie?

Komentarz

• crom.de
                                RS
                                • 2012
                                • 1545
                                • Superb II (3T4)
                                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Żona ma SIII Mini ja się skusiłem na Xperię L. Moim zdaniem jest lepsza od Samsunga, ale jak to wygląda cenowo musisz sam zobaczyć.
                                - Superb
                                - Panda 1.2

Komentarz

• czernobyl
                                  L&K
                                  • 2008
                                  • 1276
                                  • Octavia III (5E3)
                                  • BFQ 1.6 MPI 102 KM
                                  • BSE 1.6 MPI 102 KM
                                  • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Kempes_1985, na upadki to jakiś bumper z grubej gumy będzie najskuteczniejszy;
                                  s3 mini to technologicznie historia - on był w miarę nowoczesny 2 lata temu; x-cover jest też technologicznie w podobnym wieku

btw. musi być z euro? bo np. taki galaxy core plus można bez większego wysiłku kupić z pewnego dużego portalu aukcyjnego za 500,- gdzie ludzie biorą je na przedłużenie umowy i potem bezpośrednio sprzedają; zapewne to samo tyczy się reszty ww. modeli

Komentarz

• Kempes_1985
                                    Classic
                                    • 2009
                                    • 37
                                    • Octavia II (1Z3)
                                    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dzięki za odpowiedzi. Euro być nie musi tak tylko dla przykładu. Żona ma teraz jakąś xperię chyba J ale niebardzo chce rozmawiać z komputerem. Ja póki co mam nokie E52 i do normalnego użytku starcza i neta jako tako idzie przejrzeć.
                                    Nie ma być żaden full wypas tylko w miarę budżetowo.

Komentarz

• maymer
                                      Elegance
                                      • 2010
                                      • 839

georgg, kleszek3, i inni :P Trochę się już pobawiłem tym nowym L9 i póki co jestem bardzo zadowolony, jeszcze nie udało mi się go zawiesić, czasami trzeba chwilę poczekać na pojawienie się widgetów jak wychodzi się "domkiem" z internetu. Wyświetlacz bardzo fajny, aparat robi super zdjęcia. Bateria trzyma mi mniej więcej dwa dni a internet mam cały dzień włączony. Jak dla mnie super telefon, w którym póki co nie widzę wad, jak ktoś szuka super smartofonu to może i faktycznie się zawiedzie, ale jak na moje potrzeby: internet, zdjęcia w pełny wystarczający telefon w atrakcyjnej cenie

Komentarz

• Voit
                                        Elegance
                                        • 2010
                                        • 816

maymer zainstaluj sobie Deep Sleep Battery Saver i ustaw w tryb "senny".
                                        Będziesz jeszcze bardziej zadowolony z czasu pracy na jednym ładowaniu.
                                        ...Aplikacja jest darmowa, jak Ci się nie spodoba - usuniesz.
                                        :wink:

Komentarz

• czto
                                          Rider
                                          • 2010
                                          • 546
                                          • Octavia III (5E3)
                                          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Kempes_1985

Czy może coś z innej marki w podobnych pieniądzach? Chciałbym kupić 2 telefony - dla żony i dla mnie. Ja jestem kierowcą wożę drewno z lasu więc skłaniałbym się ku xcover, żona raczej normalny użytek ale jak dzieci grają w Pou to i upadki się zdarzają myślałem o S III Mini.
                                          Ktoś podpowie?
                                          Bierz Motorole Moto G. Świetny fon za ok 700 PLN.
                                          2004 Renault Thalia 1.4 RT,
                                          2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
                                          2009 Renault Clio MTV 1.4
                                          2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
                                          2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów

Komentarz

• Kempes_1985
                                            Classic
                                            • 2009
                                            • 37
                                            • Octavia II (1Z3)
                                            • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Czto widzę że są dwa rodzaje 8GB i 16GB, cena ok trzaby gdzieś takiego dorwać i się pobawić. Doczytałem że niema slotu karty pamięci więc raczej 16GB.
                                            Dzięki za podpowiedź będę szukał w okolicy

Komentarz

• maly2st
                                              Ambiente
                                              • 2013
                                              • 245

Co do SONY Z ULTRA bateria starcza na 3dni (net wlaczony) uzywany dosc malo, przy intensywnym uzywaniu 6,5do7 godzin i po baterii.
                                              Do filmow trzeba miec jakis zewnetrzny program bo seryjny nie odtwarza rmvb i jeszcze czegos.
                                              Nie udalo mi sie go jeszcze zawiesic.
                                              Duza wada jest brak lampy blyskowej.
                                              Trzymanie i normalne uzytkowanie jedna reka odpada.
                                              Duzy pozytyw ogolnie dla tego fonika.

Komentarz

• andrzej111
                                                L&K
                                                • 2010
                                                • 1391

Zamieszczone przez czto
                                                Kempes_1985 napisał/a:

Ktoś podpowie?

Bierz Motorole Moto G. Świetny fon za ok 700 PLN.
                                                Mam i ja :P Szajsungi gówno warte za takie pieniądze.
                                                Kupując na firmę, trzeba mieć NIP EU na amazonie UK wyszła mnie 550zł - płacimy netto wiec niema giglania z VATem
                                                Jak ktoś niema działalności to może poprosić znajomego

Zalety:
                                                - czysty OS
                                                - KitKat
                                                - zero przycinek
                                                - bateria wytrzymująca 2 dni
                                                - stosunek jakość/bebechy/cena

Wady
                                                - pierdzący głośnik
                                                - brak LTE
                                                - w pudełku niema nawet ładowarki :P

Co do Szajsunga to ja dziekuję za ich produkty, ewidentnie maja wyjebane na klienta.
                                                Chcesz aktualizacje? Kup nowy telefon :lol: :lol:
                                                Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW

Komentarz

• czernobyl
                                                  L&K
                                                  • 2008
                                                  • 1276
                                                  • Octavia III (5E3)
                                                  • BFQ 1.6 MPI 102 KM
                                                  • BSE 1.6 MPI 102 KM
                                                  • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez andrzej111
                                                  Co do Szajsunga to ja dziekuję za ich produkty, ewidentnie maja wyjebane na klienta.
                                                  Chcesz aktualizacje? Kup nowy telefon
                                                  http://www.pcworld.pl/new...S.III.mini.html
                                                  prawie jak LG do niedawna
                                                  akurat S3 mini to niezła ftopa - wyszedł z 4.1.2 i kończy z tym samym systemem (bliźniaki technologiczne, czyli ace2 i s advance zaczęły z 2.3.6 czyli dostały upgrade)
                                                  z s3 to większa ftopa podobno częściowo wymuszona przez gógla - nie wspieramy telefonów starszych niż 18mc :evil: czekamy na podobny ruch producentów aut - po gwarancji nie serwisujemy, nie sprzedajemy części, a można by się nawet pokusić o sądowy zakaz wprowadzania do obrotu zamienników, żeby każdy na pewno po 3 latach kupił jakiś nowy samochód, może jeszcze jakieś zdalne kasowanie zawartości EEPROMu w ECU, żeby na pewno unieruchomić auto - w imię naszego bezpieczeństwa rzecz jasna :lol:

Komentarz

• Voit
                                                    Elegance
                                                    • 2010
                                                    • 816

Zamieszczone przez andrzej111
                                                    (...)
                                                    Chcesz aktualizacje? Kup nowy telefon :lol: :lol:
                                                    http://www.pcworld.pl/news/396501/An....III.mini.html

Dla SGS III LTE będzie KitKat.
                                                    Nigdy nie narzekałem na produkty Samsunga.

Komentarz

Pracuję...